Ansgar sommerhotell | Kristiansand

Velkommen til sommerbyen Kristiansand

I tillegg til deilig sørlandsvær, så har Kristiansand mye å tilby når det kommer til aktiviteter og severdigheter. Heldigvis for oss, og våre gjester, så ligger Ansgar Sommerhotell perfekt til å for nyte akkurat dette! Sjekk ut noen av våre forslag til hva du kan oppleve og fylle sommerferien din med!

Dyreparken

Dyrepakren

Fem minutters kjøretur fra Ansgar Sommerhotell ligger Dyreparken og badelandet, et av de mest populære reisemålene for barnefamilier i Norge.

Byliv

Opplev byliv i god sørlandsstil. Markensgate, Odderøya, Bystranda og Fiskebrygga er noen av de mange plassene som er verdt å oppleve i løpet av sørlandsferien din.

Shopping

Sørlandssenteret finner du bare fem minutter med bil unna Ansgar Sommerhotell. Senteret er et av landets største, så det skal godt gjøres å ikke få det med deg. Sjekk også ut X3M Gokart i parkeringshuset!

Utkikken

Utkikken ligger på toppen bak hotellet. Det er bare 3 minutter gange i uberørt natur før du står på toppen og kan nyte akkurat det navnet lover; en fantastisk utsikt

Ansgarkapellet

Kapellet er designet av Nupen og er et hellig rom for stillhet, undring og endring. Dørene er åpne mellom 7-23 og er tilgjengelig for alle som ønsker å oppsøke det.

Sandstrender

Det ligger flere badeplasser og barnevennlige sandstrender under 200m gangavstand fra hotellet. Et lite stykke lengre unna ligger Hamresanden og er en 3 km lang sandstrand med et yrende liv om sommeren

Kajakkutleie

Kajakkutleie for 250,- pr. dag. Leieprisen inkluderer kajakk, åre, vest og sprut-trekk.

Treningsenter

Hotellet har et studio utstyrt med spinningsykler, tredemøller, vekter og diverse andre maskiner som gjester ved hotellet fritt kan benytte

Volleyballbane

Hotellet har en dobbel volleyballbane som står til fri benyttelse for våre gjester

Konferanse/kurs/selskaper

Den fantastiske beliggenheten og de brukervennlige lokalene gjør at Ansgar Sommerhotell passer utmerket for kurs, stevner og konferanser.

Kunstgressbane

Solvika kunstgressbane ligger kun et par hundre meter unna hotellet

Lekeplass

En lekeplass rett utfor rommene gjør at denne er flittig bruk av hotellets minste gjester. Vi har sandleker, baller og frisbee til utlån

Golf

Byens største golfklubb finner du i Randesund på østsiden av Kristiansand. Her kan du kose deg på en 9-hulls skogsbane hvor du finner utfordringer i fleng for både store og små. Vil du bare besøke for en treningsøkt, har de flere treningsgreener og en superfin korthullsbane.

Frisbeegolf

I tillegg til vår egen lille bane, ligger vi bare en kort biltur eller sykkeltur unna Sukkevann Frisbeegolf Park hvor du kan utfordres av fire ulike sløyfer i økende vanskelighetsgrad

Padel

JustPadel åpnet i 2022 et helt nytt innendørs anlegg bare 500m unna Ansgar Sommerhotell.  I tillegg finnes det en utendørsbane ved Solvika kunstgressbane dersom du vil oppleve sørlandsk sommervær mens du spiller.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å bruke denne nettsiden, så aksepterer vå bruk av cookies.