Ansgar sommerhotell | Kristiansand

Overnatting nær dyreparken

Gjør opplevelsen enda bedre med et behagelig opphold hos oss! Vårt hotell ligger kun en kort kjøretur fra Dyreparken og tilbyr den perfekte base.

Hvorfor besøke Dyreparken?

Dyreparken i Kristiansand er ikke bare en dyrepark, men en hel verden av moro! Utforsk over 100 arter av dyr fra hele verden, inkludert eksotiske tigre og majestetiske løver. Opplev spenningen i Kaptein Sabeltanns magiske kveldsshow i Kjuttaviga, og vandre gjennom Kardemomme by, en yndet familiefavoritt som bringer de kjente fortellingene til liv.

Attraksjoner for Alle Aldre

  • Kaptein Sabeltanns Verden: Dykk ned i Kaptein Sabeltanns spennende verden. Med piratskip, skattekister og middelhavsatmosfære, er det en fantastisk opplevelse for både unge og gamle eventyrere.
  • Hakkebakkeskogen: Møt Klatremus og hans venner i Hakkebakkeskogen. Denne interaktive delen av parken bringer Thorbjørn Egners klassiske historier til live og er perfekt for små oppdagelsesreisende.
  • Dyrene: Kom nært innpå et mangfold av arter. Dyreparken gir deg mulighet til å lære om dyrenes habitat og levevis, noe som gjør dette til en både lærerik og underholdende opplevelse.
  • Badeland: Ta med badetøyet og slapp av i Dyreparkens fantastiske badeland. Med vannsklier, bølgebasseng og solsenger, er det den perfekte måten å kjøle seg ned etter en dag full av eventyr.

Overnatting hos oss

Nyt utsikten over Toppdalsfjorden, inkludert gratis Wi-Fi, rimelige rom, gratis parkering og frokost hver morgen. Vårt vennlige personale står klar til å gjøre oppholdet ditt så behagelig og minneverdig som mulig.

Bestill Overnatting Nå!

Ikke vent, bestill ditt opphold hos oss i dag og gjør din tur til Dyreparken i Kristiansand uforglemmelig!

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å bruke denne nettsiden, så aksepterer vå bruk av cookies.